Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 koelboxen in 🏬 8 webshops

Thermosflessen

Thermosflessen voor onderweg

Bent u vaak op pad voor uw werk of privé? En wilt u onderweg genieten van een heerlijk koud of warm drankje? Dan is een thermosfles ideaal. Door de isolerende wand van deze flessen blijft het drinken aangenaam koel, of juist warm. Op koelbox-expert vindt u een ruim aanbod thermosflessen van verschillende materiaalsoorten, formaten en in diverse kleuren.

Van compacte thermosbeker tot grote thermosfles

In ons assortiment vindt u thermosflessen van kunststof, rvs en glas. Afhankelijk van uw wensen kiest u een model uit. Als koffiedrinker heeft u wellicht andere eisen dan wanneer u een fervent theedrinker bent. Als echte theeleut is een thermosbeker met een geïntegreerd haakje voor een theezakje ideaal, bijvoorbeeld de Thermos Sipp Travel thermosbeker. Wanneer u een lange autorit gaat maken dan heeft u misschien liever een grote thermosfles met een inhoud van 1,8 liter, zodat u voldoende koffie heeft voor onderweg. Daarmee blijft u zeker de hele reis alert.

Maximaal temperatuurbehoud

Het voordeel van een isolatiefles ten opzichte van een gewone drinkfles is dat deze een optimaal temperatuurbehoud heeft. Sommige thermosflessen kunnen drinken tot maar liefst 24 uur lang heerlijk koel of juist aangenaam warm houden. Handig wanneer u op reis gaat of een lange dag gaat wandelen.