Merken

Koelboxen van topmerken als Waeco, Campingaz en Tristar

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Point-Virgule dubbelwandige isoleerfles uit rvs poederroze 500ml

6 sep. 2021
“Ik heb deze fles nu in gebruik en ik ben er gedeeltelijk tevreden over. De vergelijking die ik maak is met een Chilly fles (die meer dan 2x zo duur is), ik alleen in mijn handen heb gehad en zelf nog niet heb gebruikt. Wat me wel meteen opviel is dat deze veel zwaarder is. De fles gebruik ik voor gekoeld water. Het is me opgevallen dat het water lang koel blijft, maar sommige websites beloven 24 uur voor koude dranken en dat haalde hij zeker niet. Ik heb het vooral gebruikt met bronwater. Als de fles halfleeg is en een paar uur stond rook hij al vrij snel niet zo fris meer, een beetje als een schoolbeker die te lang op een warme dag in een tas is blijven liggen. Al met al zou ik hem zelf niet nogmaals aanschaffen. Ik heb nog geen ervaring met het gebruik bij warme dranken en veel andere reviews zijn juist erg lovend over deze fles. ”
Point-Virgule dubbelwandige isoleerfles uit rvs poederroze 500ml

Outwell Fulmar koeltank 5,8L

31 aug. 2021
“De tank koelt wel goed. De deksel sluit goed af. De inhoud van de tank is geen 5,8 liter, maar ongeveer 4 liter. Er zit geen isolatie in de deksel. De schenktuit moet openstaan als je het kraantje gebruikt, want anders ontstaat er een vacuüm in de tank en dan kun je maar een half glaasje intappen. Het kraantje lekt. Dit kun je oplossen door telkens als je klaar bent met intappen, eerst zorgen dat de schenktuit afgesloten is en vervolgens even je vinger onder in het kraantje duwen. Dan druppelt het nog steeds een beetje, maar niet meer zo erg. ”
Outwell Fulmar koeltank 5,8L

Mestic AC adapter - MCC-25 / 35

29 aug. 2021
“heb de adapter samen met de mestic koelbox gekocht. Voor hem op de auto aan te sluiten heb ik de koelbox eerst met de adapter uitgeprobeerd; dat is prima gegaan. De Mestic koelbox als auto koelbox zelf echt bevallen. Koelt snel en goed. Een aanrader!”
Mestic AC adapter - MCC-25 / 35