Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 koelboxen in 🏬 8 webshops

Koeltas

Een handige koeltas voor onderweg

Gaat u een dagje met de kinderen naar het strand of de dierentuin? Dan is het handig om een koeltas mee te nemen. In zo’n tas kunt u pakjes drinken, broodjes en andere etenswaren koel bewaren, zodat het de hele dag lekker blijft. Bijkomend voordeel: een koeltas is lichter van gewicht dan een koelbox. U hoeft dus niet de hele dag een zware box te tillen, maar kunt de koeltas gemakkelijk over uw schouder dragen.

Uitgebreid aanbod koeltassen

Wilt u een koeltas kopen? Dan vindt u bij ons zeker een geschikt exemplaar. Wij bieden koeltassen van klein tot groot, met een inhoud van slechts 4 tot maar liefst 40 liter. Verder zijn de tassen verkrijgbaar in verschillende vormen. De meeste koeltassen zijn rechthoekig, omdat u in deze praktische vorm tas gemakkelijk veel spullen kunt opbergen. Voor een koeltas met een hippe uitstraling kunt u kiezen voor een rugtas of shoppingtas. Deze tassen zijn bovendien extra gemakkelijk te dragen. Daarnaast bieden wij een speciale fleskoeler, waarin u eenvoudig een fles drinken kunt meenemen.

Een koeltas met koelelementen

De meeste koeltassen worden gemaakt van kunststof of textiel, omdat dit materiaal stevig en licht van gewicht is. Voor sommige koeltassen wordt gebruik gemaakt van waterbestendig materiaal, zodat u hem ook tijdens een regenachtige dag kunt gebruiken. Door het gebruik van zachte materialen, kunt u een koeltas gemakkelijk opvouwen. Zo kunt u hem na gebruik compact opbergen. De tassen zijn aan de binnenzijde voorzien van isolerend materiaal, zodat de temperatuur in de tas op peil blijft. Een koeltas kunt u gebruiken in combinatie met koelelementen, zodat de inhoud van de tas lekker koel blijft.