Koelboxen

Bewaar uw etenswaren in een koelbox

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Dometic CombiCool RC 1600 EGP Koelbox

19 dec. 2017
“Absoluut geruisloos - perfect voor in de tent dus. Die koelde op MAX van 21C naar onder 0C - en maakte ijsblokjes - in 4 uur. Een uur later stond ie al op -5C. Thermostaatbediening staat op de buitenkant, en dat is mooi want dan hoef je de koeler niet open te doen als je die bijv. op een lagere stand wilt zetten. Behalve voor kamperen, is die een mooie aanvulling voor feesten, als je extra wijn etc. wilt klaar hebben staan. Juist het feit dat je in het begin geen idee hebt of die werkt, zou het prettig zijn als er een paar LED-lampjes waren: één om te laten zien dat ie aanstaat, en eentje voor als die actief aan het koelen is. Het koelelement voor de ijsblokjes is met vrij slordig met isolatiekit afgewerkt - op andere sites heb ik gezien dat dit vaker voorkomt. Klein puntje misschien, maar gezien de prijs wilde ik het wel noemen. TIP: Toen ik die uitpakte, heb ik hem eerst 12 uur op z'n kop laten staan om er voor te zorgen dat na transport alle vloeistof zich herverdeeld, daarna rechtop gezet en 10 minuten gewacht, daarna aangesloten... zo werkt ie perfect!”
Dometic CombiCool RC 1600 EGP Koelbox

Dometic CombiCool RC 1200 EGP Koelbox

26 okt. 2017
“Het is van goede kwaliteit, maar wel slecht geïsoleerd. Er zit geen rubber op de deksel, plastic op plastic. Is helemaal stil, behalve heel af en toe een tik van de thermostaat. Gebruikt erg veel stroom voor continu gebruik. Minstens 150 euro per jaar. Geen automatische ontdooing van ijsvorming.”
Dometic CombiCool RC 1200 EGP Koelbox

Igloo Marine 36 koelbox

19 sep. 2017
“Zonder koelbox naar de camping omdat deze stuk ging. Op de camping deze koelbox besteld. Avond van te voren in vriesvak van de camping's koelkast, 2 pedaalemmerzakken bevroren. Bij aankomst koelbox beide zakken er in en de producten. En ja hoor, met temperatuur van 24 graden Celsius buiten in een tent, producten waren direct koud en de box ook. Volgende dag derde ijszak er in en we konden er 4 dagen onze producten koud houden. Super. Mooi vlotte aankoop, met vlotte levering op de camping zelf, met duidelijk resultaat.”
Igloo Marine 36 koelbox